Šiltos dovanos mamai

Mama tai šilumos, gėrio, išminties, meilės ir šviesos fėja. Parodyk jai, ką ji reiškia su mūsų siūlomomis dovanomis mamai. Palepink mamą asmeniniu puodeliu, nelaukiant didžiųjų švenčių, kurį mama brangins ir naudos kas rytą su gardžiausia kava ar arbata. Turime idėjų kiekvienai ypatingai progai (ir kiekvienai ypatingai mamai), kuri mamos veide sukels susijaudinimą. Žinoma, geriausiu būdu.

Mėgstantiems gaminti

Dovana mamai, kuri visada gamina labai apsidžiaugs naujais virtuvės pagalbininkais. O vasaros sezonu, taip smagu maisto ruošą perkelti į kiemą.
Lauko virtuvė, šašlykinė.  Praktiška dovana. Papuošta šašlykinė vardu ar užrašu MAMAI tampa unikali, širdį glostanti dovanėlė. Tvirta šašlykinė džiugins labai ilgai, suburs visą šeimą.
Priedai šašlykinei. Kartu su šašlykine galima pasirinkti priedus, kurie šašlykinę pavers patogia lauko virtuve. Rinkės, iešmai, kepimo grotelės, šašykinės dangtis, žarsteklis ar žnyplės tvirti pagalbininkai gamintant maistą lauke. 

Gėlių mylėtojoms

Namuose nebetelpa sustatytos visos gėlės? Dovana gėlių mylėtojoms tai ne tik gėlių puokštė, puikiai tiks ir gėlių stovas.
Gėlių vazonnų stovas. Kalvio rankų darbo gėlių laikiklis papuoš interjerą. Vasaos metu gėlių laikiklius galima perkelti į kiemą, jie puikiai tinka stovėti lauko sąlygomis.
Gėlių vazonų laikikliai. Tvirti gėlių laikikliai tvirtinami prie namo fasado. Su gėlių laikikliais sukurkite kabančių gėlių magiją. Tai pat gali tampti dovana mamai – išskirtinės metalinės dekoracijos.  Drugelis, laumžirgis papildys gėlyną, atviresnę kiemo erdvę. Metalinės dekoracijos tvirtinimamos tai pat ir prie namo fasado. Tokią dovana tikrai ras vietą. 
Kalviška rožė. Nuostabi rankų darbo rožė džiugins visą gyvenimą. Tokią dovaną galima padovanoti tik kartą. Papuoš jaukią namų erdvę ar taps kiemo dekoracija. 

Įsimintinos akimirkos

Šaržas. Įsimintinas akimirkas paverskite šeimos draugišku šaržų. Jaukus, mielas šeimos piešinukas papuoš namus ir džiugins kasdieną.
Šaržas ant daiktų. Drąsesnės mamos liks nustebintos maikute su asmeniniu šaržu.  O mamos jau tapusias močiutėmis labai apsidžiaus gražiausiomis anūkų nuotraukomis ant puodelių su mielais žodžiais. Puodelis kas rytą linkės geros dienos ir primins mylimiausius asmenis. Šaržai, nuotraukos, mieli užrašai gali atsirasti ir ant kitų paviršių. Pasirinkus dovaną pagal pomėgius paversite naudinga, kasdien naudojama. Papuošime darbo knygą, prijuostę, o gal knygos skirtuką ar raktų pakabuką. 

„Dovanų parkas” padės nuspręsti ką dovanoti mamai ypatinga proga. Visada patarsime ir pasiūlysime naujas dovanų idėjas facebook profelyje ir atsiųsime prenumeruojantiems naujienlaikraštį. Tačiau nepamirškite, kad geriausia dovana mamai – parodytas dėmesys ištisus metus. 

 

Recent Posts

Meniu

Super kaina! Tušinukas su graviravimu tik 0,75 € Ribotas kiekis! Nepraleisk progos įsigyti vardinį tušinuką sau ir nepamiršk kolegų!

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.